Szolgáltatások

A Master Autószerviz Szolgáltatásai

Teljes körű szerviz

Vállaljuk gépjárművének teljes körű karbantartását, javítását 3,5 t-ig!

Csereautó

Igény esetén, a javítás teljes idejére cserejárművet biztosítunk egyszeri, 2.000 Ft / nap akciós ártól!

Háztól-házig

Igény esetén gondoskodunk a javítandó jármű szervizünkbe történő beszállításáról, akár csereautó biztosításával együtt is. Amennyiben szeretné, akkor hozom-viszem szolgáltatást is tudunk Önnek biztosítani, mely történhet sofőrszolgálat vagy autómentő szállítás keretein belül is.

Hibafeltárás, diagnosztika

Célirányos hibafeltárás, alkatrészek egyedi tesztelése és a rendszer átfogó diagnosztikája.

Turbó eladás

Új és felújított turbó valamint azok komponenseinek értékesítése közel 10 év tapasztalatával, kizárólag minőségi gyártóktól

Garancia

Ténylegesen ügyfélkozpontú, valós garanciát biztosítunk az általunk elvégzett munkákra

Számítógépes diagnosztika

A modern technikával szerelt gépjárművek hibajelzéseit is könnyen kiolvassuk és orvosoljuk

Részecskeszűrő problémák megoldása

Ha problémája van a DPF szűrővel (részecskeszűrő) vagy már esetleg el sem indul az autója, akkor is keressen minket bizalommal - segítünk!

Műszaki vizsgára felkészítés

Ahhoz, hogy egy gépjármű a forgalomban részt vehessen, érvényes műszaki vizsgával kell rendelkeznie - mi ennek megszerzésében is segítünk

Kiemelt szakterületeink:

Turbó felújítás, ki- és beszerelés egy kézben

Professzionális géppark, minőségi alkatrészek, piacvezető árak és több évtizedes tapasztalat! Turbó javítás a legtöbb típusnál 1 munkanapon belül, akár le- és felszereléssel együtt is. Új és felújított turbók értékesítése garanciával.

 

Érdekel

Injektor javítás, ki- és beszerelés egy kézben

Komplett, kulcsrakész megoldást kínálunk injektor hibás járművek javítására. Diagnosztika, hibamegállapítás, ki- és beszerelés, javítás egy kézben, mindezt gyorsan és verhetetlen áron! Új és felújított injektorok értékesítése raktárkészletről.

 

Érdekel

Nagynyomású szivattyú felújítás

Nagynyomású szivattyú felújítás illetve felújított és új szivattyú értékesítése raktárról. Igény esetén szervizünkben a szakszerű ki- és beszerelés is elvégezhető, rövid határidővel, de nagy tapasztalattal és szakértelemmel!

 

 

Érdekel