Rólunk

Amit a Master Autószerviz-ről tudni érdemes!

Több mint 20 éve foglalkozunk járművek teljes körű javításával.

Szervizünk márkától függetlenül vállalja gépjárműve teljes körű karbantartását, javítását.

Az autója beadásának idején megbeszéljük annak hibáit, lehetséges javítási idejét, módjait és költségeit. Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Törekszünk arra, hogy elnyerjük ügyfeleink bizalmát minőségi, gyors munkánkkal. 

Célunk, hogy ügyfeleink maximális elégedettséggel távozzanak szervizünkből és bármilyen probléma esetén ismét minket válasszanak.

A javításokhoz, csak minőségi alkatrészeket használunk. Szoros kapcsolatban állunk a márka képviseletekkel, hogy a lehető legjobb árakon tudjuk a gyári alkatrészeket beszerezni, valamint az ország vezető alkatrész beszállító cégeivel, így garantálni tudjuk Önnek a legjobb árakat a legjobb minőség mellett! Nem csak, hogy Magyarországon egyedi minőséget kap tőlünk, hanem exkluzív, valóban létező garanciát és egyedi szolgáltatásokat is!

A legfrissebb motordiagnosztikai rendszerek segítségével a modern technikával szerelt gépjárművek hibajelzéseit is könnyen kiolvassuk.

Bizalmát előre is köszönjük és várjuk megkeresését!

Kiemelt szakterületeink:

Turbó felújítás, ki- és beszerelés egy kézben

Professzionális géppark, minőségi alkatrészek, piacvezető árak és több évtizedes tapasztalat! Turbó javítás a legtöbb típusnál 1 munkanapon belül, akár le- és felszereléssel együtt is. Új és felújított turbók értékesítése garanciával.

 

Érdekel

Injektor javítás, ki- és beszerelés egy kézben

Komplett, kulcsrakész megoldást kínálunk injektor hibás járművek javítására. Diagnosztika, hibamegállapítás, ki- és beszerelés, javítás egy kézben, mindezt gyorsan és verhetetlen áron! Új és felújított injektorok értékesítése raktárkészletről.

 

Érdekel

Nagynyomású szivattyú felújítás

Nagynyomású szivattyú felújítás illetve felújított és új szivattyú értékesítése raktárról. Igény esetén szervizünkben a szakszerű ki- és beszerelés is elvégezhető, rövid határidővel, de nagy tapasztalattal és szakértelemmel!

 

 

Érdekel

Master Autószerviz Telephelyei